top of page
  • Forfatterens bildeChristina Winther

Topptur og Festivalglede: Eventyrlystne Damer i Femtiårene Erobrer Turtagrø og High Camp Festivalen
Turtagrø og High Camp festivalen, en drømmedestinasjon for fjellentusiaster, tiltok i år to eventyrlystne damer i femtiårene. Deres eventyr begynte med en reise fra Hemsedal til Årdal, etterfulgt av dager fulle av spennende toppturer og unike opplevelser.


Under strålende sol krysset de den imponerende Dyrhaugstind, og til tross for utfordrende snøforhold, klarte de en vellykket nedkjøring. De tilberedte en kjøttgryte på primusen ved teltet, deltok på et foredrag under festivalen, og danset til musikk langt på natt.


Dagen etter møtte de en sjåfør som kjørte dem til oppstigningen til Steindalsnosi. Her hadde de en nydelig topptur med super snø og en morsom nedkjøring. De avsluttet turen ved å pakke bilen og dra hjem, fylt med minner og bilder fra en helg med toppturer, festivalglede og godt selskap.


Disse eventyrlystne damene i femtiårene demonstrerte at alder er ingen hindring for å oppleve alt det fjellene har å tilby. De returnerte hjem med uforglemmelige minner og opplevelser som vil vare livet ut.

0 visninger0 kommentarer
bottom of page