top of page

TV/MEDIA

Transformér dine visjoner til virkelighet: Har du en historie å fortelle eller et budskap å formidle gjennom film? Med et øye for det unike og et hjerte for eventyr bistår jeg fra konseptutvikling til den ferdige produksjonen. Uansett om oppdraget krever actionfylte opptak på ski, sykkel eller mens du henger fra en fjellkant, garanterer jeg at vi fanger essensen av din visjon.

Som en erfaren videofotograf og mediaprofesjonell har jeg taklet alt fra actionopptak i The Arctic Challenge til varme studioer der kjente TV-show som Idol og Senkveld kommer til liv. Mitt arbeid med 71 grader Nord har demonstrert min evne til å skape spennende innhold selv under ekstreme forhold.

 

Et bredt spekter av produksjoner: Min imponerende portefølje dekker alt fra internasjonale dokumentarer i Afrika til reklamefilmer for prestisjefylte merker som Volvo og BMW. Dette vitner om min allsidighet og evne til å møte spesifikke behov for en rekke bransjer og målgrupper.

 

Min ledelse av prosjekter som Sinnasnekkern og Sommerhytta på TV2 illustrerer min dyktighet ikke bare bak kameraet, men også i håndtering av komplekse produksjoner fra start til slutt. Jeg trives i roller som videofotograf, redaktør, ideutvikler og produsent, og sørger for at hvert prosjekt ikke bare oppfyller, men overgår klientens forventninger.

 

Klar for ditt neste prosjekt: Uansett utfordringens størrelse er mitt mål å levere enestående resultater som engasjerer og inspirerer. La oss gjøre din neste produksjon til en suksess.

 

Kontakt meg for å utforske hva vi kan oppnå sammen.

TV-programmer og media-prosjekter jeg har vært med og produsert

bottom of page