top of page

SPORT & REISE 

Reise, sport og friluftsliv er godt for kropp og sjel, om det er i privat eller bedriftssammenheng. Jeg kan bistå med utvikling av konsept, arrangere turer for store og små grupper, og dokumentere med film og bilder. Jeg har en rekke spennende erfaringer fra dette feltet.  

 

I fem år drev jeg en gjestegård i Hallingdal. Gjestegården var en turistdestinasjon for sporty mennesker med spesiell interesse for sykkel, ski, klatring og fiske.

Jeg har laget reisekonseptet – «Reise med en kjendis», vært reiseleder og videofotograf i fotsporene til Sex and the City i New York, på yogareise til Palma og skiferie til Madonna di Campiglio. 

 

Jeg har dokumenterte stemning fra Marcialongarennet gjennom videokamera.

Har også vært med å lage TV program fra skisteder i Norge, reist fem ganger med 71 grader nord. 

Har fulgt fakkelstafetten gjennom hele Norge, gjort opptak i Sør Afrika med Ungkaren og reist med Plan Norge til Afrika og Pakistan for ulike TV-produksjoner.

 Jeg har hatt gleden av å arrangere 'Sailing with Girls', en regatta der ti damer har seilt Færderseilasen over en periode på seks år. I tillegg har jeg arrangert toppturer på ski med skredkurs, samt stisykling med guide i Hallingdal.

For mer detaljert informasjon om disse og andre aktive arrangementer, inviterer jeg deg til å besøke https://www.activestars.info

Prosjekter fra reiseliv, sport og friluftsliv.

bottom of page