top of page

SPORT & REISE 

Reise og friluftsliv er lidenskapene som driver meg, både privat og profesjonelt. Min ekspertise strekker seg fra å utvikle spennende reisekonsepter til å lede eventyrlige ekspedisjoner, og dokumentere dem med levende og stillsbilder.

 

Ledende unike opplevelser: Min tid som vertskap for en gjestegård i Hallingdal har gitt meg en unik forståelse for hva som tiltrekker og engasjerer aktive reisende. Her skapte jeg skreddersydde opplevelser som stisykling, skiturer, toppturer på ski og klatring, spesielt tilrettelagt for å utfordre og begeistre.

 

Innovative reiseprosjekter: Jeg har ledet og dokumentert en rekke spesialtilpassede turer, inkludert "Reise med en kjendis", samt eksklusive gruppeturer som yogareiser, seiling, og skieventyr internasjonalt. Jeg har også arrangert og ledet "Sailing with girls", en gruppe som fremhever kvinners rolle i seilsporten, samt organisert sikkerhetsfokuserte toppturer i norske fjell. Disse prosjektene har gitt deltakerne mulighet til å utforske nye kulturer og landskap gjennom unike perspektiver.

 

Sport og dokumentarproduksjon: Fra å følge fakkelstafetten gjennom hele Norge til å lede dokumentaroppdrag internasjonalt, har jeg en rik historie med å fange betydningsfulle øyeblikk. Jeg har også produsert inspirerende innhold fra kjente sportseventer som Marcialongarennet og utfordrende TV-serier som "71 grader nord".

 

Med en dyp forståelse for både organisering og det visuelle, står jeg klar til å bringe din neste reise- eller sportsbegivenhet til liv.

Prosjekter fra reiseliv, sport og friluftsliv 

bottom of page