top of page

🎬 Christina Winther – En veteran i TV og media med over 25 år av mangfoldig erfaring.​

 

Profesjonell bakgrunn:
 Etter å ha fullført min utdannelse ved Idefagskolen innen TV-media, startet jeg min karriere som en av Norges første kvinnelige "ute" TV-fotografer. Min karriere har spennt fra roller som produsent, innholdsprodusent, daglig leder, redaktør, ideutvikler og prosjektleder. Jeg har jobbet med en rekke produksjoner, inkludert sport og nyheter, OL, og populære TV-show som Idol, Senkveld, 71 grader Nord, The Arctic Challenge, Sinnasnekkern og Sommerhytta.​

 

Bransjeerfaring:
 Jeg har produsert bedriftsfilmer for kjente aktører som Abbott, BMW, Statoil, Volvo, Posten, Kvinner i Business, NRF og Visit Norway. Min erfaring dekker et bredt spekter av videoproduksjon, TV-programmer, dokumentarer, reality, samt bedrifts- og markedsføringsfilmer. 

 

⛷Entreprenørskap: 
I 2017 kjøpte og pusset jeg opp Torpo Gjestegård – en sykkel- og skicamp i Hallingdal, omformet til en spennende destinasjon for sporty gjester interessert i sykkel, ski og fiske. Jeg styrte alt fra drift til markedsføring og sosial medieinnhold.🌟  

 

❄️Personlige Interesser og Prestasjoner:
 Som en aktiv friluftsentusiast har jeg en lidenskap for langrenn, toppturer, stisykling og fjellløping. Min tidligere tittel som «Norges beste stil i telemarkski» understreker min dedikasjon til skisport. Jeg deltar også i canicross med min Alaska husky 🐕‍🦺 og har jobbet som videofotograf for verdens fremste snowboardere, samt på internasjonale oppdrag med Plan Norge i Afrika, OL, og en dokumentarfilm om flomkatastrofen i Pakistan. Mine dokumentarprosjekter i Afrika har inspirert andre til å verdsette en aktiv og meningsfull livsstil.

 

Fremtiden:
 Jeg søker nå etter flere utfordringer og mål der jeg kan utnytte min erfaring for å skape vekst, verdi og meningsfylte opplevelser.  

 

🦋Ingen utfordring er for stor, intet oppdrag er for lite.

Kontakt meg for å utforske hva vi kan oppnå sammen.

 

Beste hilsen, Christina Winther

Besøk gjerne hjemmesiden: https://www.sommerfuglmedia.no 

- Mitt produksjonsselskap som tilbyr skreddersydde løsninger for dine behov innen foto og video

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
243997_10150184553526767_5415150_o-1_edited_edited_edited.jpg
bottom of page